Christian

For 12 år siden var Christian, en succesrig iværksætter med en formue på den gode side af 25 millioner.

Men da det gik ned ad bakke for ham.

sidste uge sluttede nedgangen med et ordentligt smell. 47-årige Christian blev tilbageholdt under en enorm politioperation og anerkendt for at have hvidvasket 350 millioner kroner til kriminelle kingpins.

Det kostede ham en dom på fem års betinget fængsel.

  • Bliv ved. Jeg er helt forfærdet. Jeg kender kun Christian som en dejlig og sød fyr, siger en gammel forretningsforbindelse til Ekstra Bladet.
  • Christian var både leder af salgsteamet og en, der kunne sælge til store kunder. Han var bestemt ikke i orden med at løfte røret. Han var virkelig vigtig i virksomhedens tidlige fase, siger en tidligere kollega i Jobbet.

I 2006 stoppede Christian, men han beholdt knap fem procent af aktierne i virksomheden. Det skulle vise sig at være en god ide, da Jobindex et år senere gik på børsen, var aktierne 25 millioner dollars værd.

På tidspunktet for børsnoteringen blev Christian skiftet til virksomheden Zecure, som var specialiseret i at opdage kreditkortsvindel.

Men det var kun et kort stop ved Zecure, for de sidste i 00’erne flyttede han videre til Las Vegas i USA.

Christian flyttede til Las Vegas, hvor han oprettede en række virksomheder på Tropicana Avenue. Det var ikke en succes.

Her grundlagde han en række virksomheder med navne som Errands 4 You, Nuf og Career Branding. Men der er intet, der antyder, at det var en succes, for omkring 2012 har virksomhederne status som ‘opløst’.

Det følgende år af Christians arbejdsliv er indhyllet i tåge.